Gellak

Klanten met kalk- en schimmelnagels kunnen na de zorgvuldige behandeling als laatste stap ook gellak plaatsen.

Een hygiënische voorbereiding is van groot belang. Na de voorbereiding komt eerst ’n primer, dan een basebound, daarna wordt 2x de gekozen colorgel aangebracht en tot slot een zeer goede topcoat, ofwel een verzegelingslak. Alles van een zeer goede kwaliteit!! Deze plaatsing blijft ca 6 weken zitten. Er kan gekozen worden uit 60 verschillende kleuren.


Aanpak

Na verwijdering zijn uw nagels met deze zorgvuldige aanpak niet aangetast of beschadigd. De juiste werkwijze voor gellakplaatsing wordt niet altijd door iedereen goed toegepast wat vervolgens schade veroorzaakt aan de nagels. Tijdens mijn opleiding is ook aan dit onderdeel aandacht besteed. Je kan niet zomaar ‘even’ gellak aanbrengen.

Kleuren

Er is een ruime keuze aan verschillende kleuren gellak. Voor ieder wat wils! Een impressie:


Een klein voorbeeldje > Kalknagel behandelen > gellak plaatsen

Op de foto’s is te zien wat er met je nagels gebeurt als je vaak nagellak direct op de natuurlijke nagels aanbrengt en niet de nodige voorzorgsmaatregelen treft. Maar een bezoekje bij mij in mijn praktijk levert de volgende resultaten op. Mijn klant was er helemaal blij mee! Verder heb ik uitgelegd hoe zij die beschadigde nagels waarmee zij binnenkwam kan voorkomen wanneer ze haar nagels ‘gewoon’ wil lakken. Alle informatie hieromtrent vertel ik u graag tijdens een bezoek aan mijn praktijk

Nog meer vrolijke eindresultaten