Welkom introductie
AFSPRAAK MAKEN
CONTACTFORMULIER
Wie ben ik
ROUTEBESCHRIJVING
Dankbetuiging BRAND
SCHIMMELNAGELS
CASUS KALKNAGEL
Foto's voeten/nagels
KALKNAGELS
KALKNAGELBEHANDELING
Mijn behandelfoto's
Mijn werkzaamheden
Uw voeten, mijn zorg
CONTACT+OPENINGSTIJD
Reinig uw schoenen
Gastenboek
Foto's opleiding
Tarieven/KADOBON
Algemene voorwaarden


U bent bezoeker nr.

 

Mijn werkzaamheden   

 

Het loont de moeite deze pagina

helemaal te lezen... 

 

U LEEST ONDERAAN OOK HOE IK U KAN HELPEN OM VAN UW KALK/SCHIMMELNAGELS AF TE KOMEN.

  

Een voetbehandeling kan bestaan uit

- Nagels knippen en nagelomgeving schoonmaken;

- Nagels knippen/frezen

- Behandeling likdoorns verwijderen

- Verwijderen van eelt, kloven enz.

- ingroeiende nagels behandelen

- wratten behandeling

- plaatsing nagelbeugels 

 

maar mijn specialiteit is:

àlle aandacht voor kalk/schimmelnagels 

en met mijn nieuwe techniekmethode heeft u gelijk na zo'n techniekbehandeling mooie nagels waarmee u voor de dag kunt komen, mee op vakantie kan ofwel alles kan doen, het blijft zo'n 6 weken mooi zitten. Ik vertel u er graag alles over in mijn praktijk. Verder kunt u op mijn website er meer over lezen en foto's van resultaten bekijken.

 

archieffoto

 Ik verzorg graag uw voeten. Ik doe mijn werk met veel plezier en heb veel liefde voor het vak.

Schaam u niet... en kom langs!!!

Vooral kalk/schimmelnagels hebben mijn aandacht. Velen gingen u voor, men is tevreden en verrast over de behandeling, hetgeen blijkt uit de vele reacties welke vermeld staan in mijn gastenboek. Lees die maar.

archieffoto

Ik behandel ook diabetespatiënten. Ondanks dat ik geen rekening mag uitschrijven voor de zorgverzekaar. Die vergoeding laten ze schieten omdat ze bij mij alle aandacht krijgen en omdat mijn behandelingen zo goed als pijnloos zijn. Daar hecht iedereen, ook diabetespatiënten veel meer waarde aan.

Liefde voor je vak is heel belangrijkDaar bereik je veel mee.

Het is altijd druk in mijn praktijk, hetgeen blijkt dat ik fulltime werk en regelmatig een klantenstop moet toepassen.

 

archieffoto

Bezig met nagelomgeving schoonmaken. 

 

archieffoto

 Frezen van de nagels. 

 

archieffoto

Eelt snijden: Kan terwijl u lekker zit.,

óf de behandelstoel gaat helemaal horizontaal, u gaat dan lekker op uw buik, zo kan ik het eelt, bijvoorbeeld op de hielen goed behandelen en keurig netjes verwijderen en uw hielen weer helemaal mooi glad en zacht maken. Ook kloven behoren dan weer tot verleden tijd.

 

Mijn behandelingen doen absoluut geen pijn!!

Een klant vertelde mij dat ze 'n uur van te voren iedere keer dyclofenac pijnstillers innam als ze weer naar haar pedicure moest. Ze komt nu bij mij én is verbaasd dat het helemaal geen pijn hoeft te doen. Met de nodige zorg en tijd.. bereik je meer.

 

Ook behandel ik veel verwaarloosde voeten én ook voeten van reumapatienten (soms deels misvormd).

En ik heb 'n cliënt in een rolstoel. Ik behandel haar in de rolstoel.

Mijn praktijkruimte is groot genoeg hiervoor.

Een lieve meid. Ze is heel blij met mij omdat ik er de tijd voor neem. Haar ouders rijden de rolstoel mijn praktijkruimte binnen. Ik heb er de ruimte voor, iedereen is welkom en voor iedereen is er gratis koffie of thee met altijd wat lekkers erbij.

 

U loopt weer op veertjes de deur uit!

 

Na afloop nog even lekker incrèmen...

archieffoto

.. en u loopt weer op veertjes de deur uit! 

 

Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een gellakbehandeling, eventueel i.c.m. die speciale nageltechniek.

Mijn gellakplaatsing blijft ca 6 weken zitten.

 

 

Voorbeeldje van een klant van mij die vaak 5 kleuren wenste.

 

Uitdagend en fleurig. Zij kreeg hele leuke reacties hierop. 

 

Even laten drogen en dan kunnen de schoenen weer aan, Voila!

Eindresultaat!

 

Maar helaas...

de meesten mensen kampen toch met kalk/schimmelnagels..

 

Hieronder een praktijkvoorbeeld

Onlangs had ik een klant in mijn praktijk met deze verkalkte schimmel-ramshoornnagels. 

Het zijn extreme gevallen maar ook dat kan ik weer helemaal goed maken.

 

 

 

 

 

Kalknagels/schimmelnagels

Wat de kalk/schimmelnagels betreft, daarvoor verkoop ik speciale tinctuur of een serum. daarmee moeten de gefreesde nagels worden behandellt. In de praktijk leg ik het allemaal uit.

Het  vernietigt de schimmel in de nagel en in de meeste gevallen komt daar weer een goede nagel voor terug!

Bij consequent volhouden van de behandeling knapt de

nagel weer helemaal op. 

 

Schimmelnagels wil niemand, zeker niet in de zomermaanden.

We verstoppen het vaak onder nagellak maar dat is héél slecht.
D
e schimmel zelf vindt dit prima waardoor die nog meer kan gaan woekeren. De situatie wordt alleen maar erger en erger met alle nare gevolgen!!

 

Behandelplan van schimmel/kalknagels:

U druppelt (of smeert) dagelijks minimaal 2 keer met de tinctuur
of het serum

Iedere 6 á 7 weken moeten de nagels weer goed en dun gefreesd worden. Dat dun frezen is heel belangrijk, anders helpt geen enkel produkt.

HEEL BELANGRIJK: Alleen door consequent te zijn (dus met regelmaat naar de pedicure en het druppelwerk of het serum) is er veel te bereiken. Ik heb inmiddels klanten van hun kalk/schimmelnagel afgeholpen. Die consequentheid is héél belangrijk.

 

Helaas... mensen slaan ook weleens dagen (soms weken) over met het druppelen van de tinctuur of het smeren, of men komt een aantal maandjes niet naar de pedicure, dan heeft de groei van de schimmel weer de overhand en schiet het niet op. Dat is erg zonde van de verloren tijd.

Hoe consequenter u bent hoe sneller u resultaat bereikt.

 

Ik zeg er eerlijk bij dat het in de meeste gevallen een lange adem is máár.... tijdens de behandelperiode én gelijk al na uw éérste bezoek, zien uw kalk/schimmelnagels er sowieso een stuk beter en verzorgder uit omdat ik er de tijd voor neem en de nagels intensief goed aanpak.

IEDEREEN KRIJGT EEN VIP BEHANDELING!!!

 

Al het werk...., daarbij bedoel ik onze samenwerking, wordt uiteindelijk beloond - want Klanten die ik van hun schimmelnagels heb verlost doordat we er samen 100% achter stonden, lopen nu tevreden rond met nagels die "gezien" mogen worden. Zie de foto's op deze site.

  

Mijn speciale tinctuur is 100% natuurlijk en veilig en kan onbeperkt door iedereen (diabetespatienten, zwangerschap, enz.) gebruikt worden ook ongeacht uw medicijngebruik. Dit geldt ook voor dat serum waar men ook voor kan kiezen als men het druppelen met de tinctuur niet zien zitten. Een en ander wordt allemaal in de praktijk met u besproken.

Wilt u het een "boost "geven dan is het nog beter om het serum 's ochtends op te doen en de tinctuur in de avonduren. Belangrijk is wel dat de nagels altijd even vooraf met alcohol 70% moeten worden afgenomen en dat het uiteinde van het serumkwastje ook moet worden afgenomen met alcohol alvorens men het dopje er weer op doet, dit om herbesmetting te voorkomen.

 

Een cliënt van mij liep bij de internist in het ziekenhuis. Zij gebruikte e.e.a. aan medicijnen van haar behandelende arts. Ze wilde graag haar kalk/schimmelnagels laten behandelen bij mij. Toen ik over mijn tinctuurbehandeling begon, moest er eerst overleg worden gepleegd met die internist vond ze. (begrijpelijk). Na de samenstelling van de tinctuur aan hem te hebben doorgemaild gaf hij zijn goedkeuring en groen licht dat het geen kwaad kon in combinatie met haar medicijngebruik. Deze cliënt is inmiddels verlost van haar schimmelnagels. Het duurde een jaartje. Gewoon door consequnet te zijn hebben we ons doel bereikt. De tinctuut is volkomen veilig!

 

Mijn speciale tinctuur bestaat uit 100% puur natuurlijke ingrediënten die allemaal hun eigen specifieke werking hebben (schimmeldodend, desinfecterend, zuiverend, reinigend, enz), zonder chemische toevoegingen.

Daarnaast is het noodzakelijk dat u uw schoenen, die u regelmatig draagt (ook sportschoenen) laat desinfecteren in de desinfecteermachine die ik speciaal voor mijn klanten heb aangeschaft in mijn praktijk. Iets dergelijks is bij mij ook te koop waarmee u thuis zelf uw schoenen wekelijks kan desinfecteren.

 

Alle bronnen dienen te worden aangepakt. Niet alleen aan uw nagels en voeten maar ook in uw schoenen en sokken bevinden zich sporen van schimmels en micro-organismen.

Wanneer deze bronnen niet worden aangepakt bent u iedere keer weer met herbesmetting bezig.

 

Ontmettingsschoentjes

Speciale ontsmettingsvoetjes op basis van ozon zijn te koop in mijn praktijk. Het is 'n eenmalige aanschaf. Daarmee kunt u thuis dagelijks/wekelijks alle schoenen (vooral ook sportschoenen) grondig desinfecteren. Alle gezinsleden kunnen er gebruik van maken.

IK LEG HET GRAAG ALLEMAAL UIT ALS U ER BENT.

 

Hoe begint u met de behandeling bij mij? 

Hoe u precies moet beginnen met de behandeling zal ik u allemaal haarfijn uitleggen wanneer u in mijn praktijk bent. Sowieso worden al uw kalk/schimmelnagels zorgvuldig door mij gefreesd. Ik heb alles op papier uitgewerkt. Dat kunt u op uw gemakkie doorlezen tijdens de behandeling waardoor alles duidelijk wordt.

 

En laat uw nagels nooit laseren!

U denkt met een laserbehandeling uw schimmelnagels te behandelen in de veronderstelling dat uw schimmelnagels daarmee weggaan maar integendeel...

BELANGRIJK OM TE WETEN 

ik heb veel klanten in mijn praktijk die hun nagels hebben laten laseren voordat ze bij mij kwamen. Ze zijn paar honderd euro armer en houden er alleen maar beschadigde en nog altijd dikke schimmelnagels aan over.

Bij sommigen had het tijdelijk geholpen maar later kwamen de schimmelnagels in alle hevigheid terug.

Het laseren raakt niet alleen de schimmelnagel maar richt ook schade aan, aan uw nagelbed en nagelwortel waardoor de nagels niet meer normaal behandeld kunnen worden met een pedicuremotor. Ik heb daar tientallen klanten van in mijn praktijk met allemaal dezelfde gevolgen en klachten. Ze zitten tegen het plafond als ik hun gelaserde nagels frees. Maar..

met zorgvuldige aanpak en de nodige aandacht kom ik een eind om deze "getraumatiseerde" beschadigde nagels te behandelen máár het is en blijft een wereld van verschil wanneer ik "gelaserde nagels" frees of "gewone schimmelnagels". Gelaserde schimmelnagels geven pijn wanneer ze later door een pedicure worden gefreesd. Terwijl nagels frezen totaal geen pijn doet!!!  Dus verzint eer gij aan laseren begint!!

 

Provoet heeft een aantal keren die 'laser'leveranciers hierover benaderd met de vraag of zij garantie kunnen geven of het geen kwaad kan maar geen enkele lleverancier geeft een duidelijk antwoord en/of garantie of het wel of geen kwaad kan. Dat zegt al genoeg. Ook ik heb hun weleens die vraag gesteld maar krijg geen duidelijk antwoord. Ze willen het natuurlijk blijven verkopen. Of het schadelijk is doet er niet toe bij hen.

 

VREEMD

...schimmelnagels worden ook helemaal niet eerst goed gefreesd wanneer men ze laat laseren, toch vreemd. Terwijl dat nu juist héel belangrijk is. Bekijk mijn foto's nog maar eens op mijn hele website, zie hoe het opknapt wanneer alle schimmel intensief wordt aangepakt en met de frees wordt behandeld. Intensief en alles dun frezen is gewoon dé aanpak en de juíste aanpak iedere 6, 7 weken in combinatie met een schimmeldodend middel. As je dit consequent volhoudt kom je echt een heel eind, zelfs tot volledig herstel!

Lees de verhalen maar in mijn gastenboek van de mensen die bij mij in behandeling zijn (en zijn geweest)

 

TABLETTEN HUISARTS 

Tabletten van de huisarts (lamisil of trisporal bijv.) kan onherstelbare schade aanrichten aan uw lever. Je voelt je ook niet lekker wanneer je die medicijnen slikt. Het kan veel bijwerkingen geven. Gezond is het absoluut niet. Het ergste van alles is ook nog eens, zodra je ermee stopt, komt de schimmelnagel in veel gevallen weer gewoon terug, binnen een jaar is wat ik veel hoor van mijn klanten!

 

Drogisterijen/apotheken verkopen tegenwoordig allerlei middeltjes maar let wel...

Ze zijn vaak chemisch en daarnaast ontbreekt ook ieder aandacht en verzorging die noodzakelijk is voor uwzelf en uw nagels.

 

Naast het gebruik van een dergelijk produkt is het belangrijk dat de schimmelnagel met regelmaat gefreesd moet worden.

En dan niet met zo'n vijltje want daarmee worden schimmelsporen alleen maar dieper in de nagel gefreesd.

Maar met een goede professionele pedicure-motor met watertechniek, met een hoog effectief toerentalvermogen van 40 duizend toeren p/m. Het water uit de frees heeft de functie dat, tijdens het frezen de nagel wordt schoongespoeld en schimmelsporen, hoornstof kunnen wegstromen. Zo wordt uw kalknagel intensief aangepakt en gereinigd en is de weg vrij gemaakt om de nagel goed te behandelen en te druppelen met die tinctuur of in te smeren met dat serum. het schimeldodend produkt kan zo veel beter inwerken op de goed dun gefreesde nagel waar bijna alle schimmel is verwijderd. Dan kom je bij de kern!!

Dit freeswerk moet "consequent"iedere 6 á 7 weken herhaald worden naast het dagelijks druppelen of smeren.

 

TOT SLOT

HEEL BELANGRIJK

Let als klant goed op en kies een goede pedicure met
liefde voor haar vak en die ook 

"de code voor de voetverzorging" hanteert!!

 

WAT WIL DAT ZEGGEN, die code?

Werkplek is héél belangrijk, moet hygiënisch zijn!

Thuis is niet altijd een steriele werkplek.

Meestal hebben mensen huisdieren; katten, honden, vogels etc.

Kortom

een woning is een plek waar geleefd wordt en kinderen komen of wonen.

Je kan niet echt in zo'n omgeving hygiënisch werken. Iedere pedicure kent de "code voor de voetverzorging" en zij moet deze ook in de praktijk hanteren. Zij weet hoe ze te werk moet gaan en moet proberen alle voorzorgsmaatregelen te treffen op het gebied van hygiëne.

Dat hebben wij (pedicures) geleerd.

Let bij een huispedicure daarom op de instrumenten en ook op de koffer hoe deze er van binnen uitziet. Veel klanten vertellen mij dat hun "huispedicure" de koffer opende en deze van binnen niet schoon was. Bij het openen zat er allemaal kalk- en slijpstof in en ook de instrumenten (tangen en freesjes) oogde niet schoon. 

Dit kan en mag niet voorkomen! 

 

Een pedicure met liefde voor haar werk..... valt op!!

Mijn behandelingen worden verricht met veel aandacht en de nodige zorg.  Ook gebruik ik voor iedere klant áltijd een schoon wit handdoekje!!  Ik kies voor wit zodat men kan zien dat het schoon is.

 

Ik verzamel ook belangrijke informatie zoals medicijngebruik en gezondheidstoestand, enzovoorts, geef advies en verricht de juiste voetverzorging met álle nodige aandacht.

 

IEDEREEN KRIJGT EEN VIP-BEHANDELING!

 

Mijn slogan naar de klant luidt dan ook: 

"uw voeten zijn mijn zorg" 

  

Dat ik een praktijkruimte huur geeft al aan dat ik mijn werk serieus neem. Alle freesjes en instrumenten gaan bij mij ná íedere behandeling direkt in de sterilisator en daarna in een alcoholbad. Beide staan altijd kant en klaar.Precies zoals het geleerd wordt op de opleiding!

Mijn praktijkruimte maak ik iedere keer helemaal schoon en alles wordt afgenomen en gedesinfecteerd voordat de volgende klant komt. Ook de vloer wordt iedere keer gereinigd en schoongemaakt.

 

Een goede pedicure...

Heeft aandacht/belangstelling voor haar klanten máár...

ook alles daaromheen!!!

Ook je witte pak moet schoon en netjes zijn vind ik.

Moet bijvoorbeeld ook niet ruiken naar sigarettenrook of zweet.

Ook dit hoor ik van mijn klanten dat ze voorheen zo'n pedicure hadden.

Ik zal zelf ook nooit met mijn witte pak de praktijk verlaten en zo in de auto stappen of mee naar huis gaan. Deze blijft in de praktijk. Ik heb

3 witte pakken en trek regelmatig een schoon jasje/pak pak aan.

 

Kortom: een goede Pedicure...

Geeft dus 'n volledige correcte voetbehandeling, neemt de tijd!!

Heeft een hygiënische werkomgeving, werkt hygiënisch!

Werkt altijd met gedesinfecteerde instrumenten.

Verleent juiste zorg. Freest en behandelt nagels/voeten intensief.

Nodige advies/informatie mag absoluut niet ontbreken.

Verkoopt goede voetverzorgings-produkten, enzovoorts!

Tevens is het erg fijn als ze ook nog liefde heeft voor haar vak!!

 

Dit soort zaken zijn héél belangrijk!!

let daar op!

als klant!!

Top