Welkom introductie
Wie ben ik
ROUTEBESCHRIJVING
Dankbetuiging BRAND
Mijn werkzaamheden
Tarieven
BESCHIKBARE DATA
SCHIMMELNAGELS
CASUS KALKNAGEL
KALKNAGELS
KALKNAGELBEHANDELING
Uw voeten, mijn zorg
Reinig uw schoenen
Mijn behandelfoto's
Foto's voeten/nagels
CONTACT+OPENINGSTIJD
Gastenboek
Algemene voorwaarden
CONTACTFORMULIER
Foto's opleiding


U bent bezoeker nr.

 DANKBETUIGING

 

Een ondenkbaar scenario...

werd werkelijkheid

 

Een brand kan iedereen overkomen en hij veroorzaakt veel schade.
Een scenario waar je eigenlijk nooit aan denkt..

Maar hoe bizar is het wanneer je op zaterdag 20 maart 2021 na een normale werkdag klaar bent, je toko, zoals gewoonlijk, schoon achterlaat en dan, de volgende dag je praktijk door 'n gróte brand verloren gaat!! Meubelloods Decor Wonen dat aan ons gebouw grenst, vloog die zondag 21 maart in brand. Het Ondernemershuis waar ik zat met mijn praktijk, ging grotendeels mee in deze grote vlammenzee! Op wat kleine spulletjes na ben ik nagenoeg alles kwijt geraakt: alle meubilair, 2 behandelstoelen, balie, etc., én alles wat elektrisch is moest ik achterlaten! Schadepost: ruim € 8000,-!

Maar wat ben ik een geluksvogeltje met mijn bijzondere en zeer fijne klantenkring die mij heeft gesteund in wélke vorm dan ook: van een waterkoker en 'n printer tot aan financiële giften zodat ik op die manier weer een nieuwe start kon maken.

Oók de liefdevolle steun van mijn twee geweldige dochters én vooral ook wat mijn lieve partner Cor voor mij heeft gedaan om mij met dit gróte verlies te helpen én te steunen waar mogelijk was, is in één woord TOP en HARTVERWARMEND!!

Ook mocht ik wekenlang heel veel lieve whatsapp-berichten ontvangen, Dit gaf mij zoveel kracht dat ik hoopvol en met een groot doorzettingsvermogen de draad weer op wist te pakken; 10 dagen heb ik met m'n gezin in de verbrande praktijk die vreselijk naar brand rook, met een 'mijnwerkerslamp' op onze hoofden en armen én wat losse zaklampen, de boel doorzocht en gekeken wat er nog van mijn spulletjes te redden viel. Slechts een aantal dozen gevuld met klein materiaal is wat ik uiteindelijk mee heb kunnen nemen. Verder was bijna alles min of meer verloren.

Mede dankzij de enorme steun van mijn klanten en m'n gezin - kreeg ik de kans om weer nieuwe spulletjes aan te schaffen zodat ik alles weer kon opbouwen. Ik vind mezelf hierdoor een “geluksvogeltje” en dit 'symboliseer' ik dan ook in mijn nieuwe balie-vitrine als herdenking aan jullie geweldige steun!

In november 2021 bestaat mijn praktijk 10 jaar! Ik heb in die 10 jaar veel meegemaakt. Ups en downs. Maar pittig was toch wel de Corona-uitbraak in maart 2020 (2 lockdownperiodes van 7 wkn en 11 wkn) én tot overmaat van ramp de gróte brand van 21 maart 2021 daar overheen, ik was nog maar net weer 2,5 week aan 't werk na de tweede lockdown toen dit ondenkbare scenario werkelijkheid werd.

 

Grote dank en veel liefs aan iedereen die, op wat voor manier dan ook, een steentje heeft bij gedragen aan mijn geheel nieuwe praktijkruimte aan de Cypresbaan waar ik helemaal gelukkig ben! 'ja ik ben een geluksvogeltje', echter wel dankzij àlle geweldige steun van familie en mijn vaste trouwe klanten!

DANKJEWEL!

 

Pedicure Roelie

 

 ONDERSTAAND FOTO'S BRAND 21 maart 2021

 

Op deze luchtfoto is het Ondernemershuis met aangrenzend de afgebrande meubelloods goed zichtbaar. In de cirkel bevond zich mijn praktijk welke ik door deze grote brand verloor op 21 maart 2021

 

21 maart 2021

                                  21 maart 2021      

 21 maart 2021

21 maart 2021 

21 maart 2021 

 21 maart 2021

21 maart 2021 

21 maart 2021 

21 maart 2021 

21 maart 2021 

21 maart 2021 

              21 maart 2021

              21 maart 2021

 

 

        21 maart 2021          

         21 maart 2021

        21 maart 2021

        21 maart 2021

Top