Welkom introductie
AFSPRAAK MAKEN
CONTACTFORMULIER
Wie ben ik
ROUTEBESCHRIJVING
Dankbetuiging BRAND
SCHIMMELNAGELS
CASUS KALKNAGEL
Foto's voeten/nagels
KALKNAGELS
KALKNAGELBEHANDELING
Mijn behandelfoto's
Mijn werkzaamheden
Uw voeten, mijn zorg
CONTACT+OPENINGSTIJD
Reinig uw schoenen
Gastenboek
Foto's opleiding
Tarieven/KADOBON
Algemene voorwaarden


U bent bezoeker nr.

HELEMAAL ONDERAAN VINDT U

*BELANGRIJK NIEUWS*

 

maar 

bekijk eerst hieronder een CASUS van een kalknagelbehandeling zoals het moet worden aangepakt.

 

Klant E ter S.

eerste 3 foto's ziet u hoe ze binnenkwam, de volgende 3 foto's ziet u dat ik start, dan halverwege ben met de pedicurebehandeling en het eindresutaat.

 

 

 

Start behandeling.

    Halverwege.

 Eindresultaat.

 

Hieronder ziet u dezelfde foto's als hierboven en kunt u stap voor stap zien hoe ik deze schimmelnagel zorgvuldig, pijnloos behandel zonder dat het gaat bloeden. Dat is de beste aanpak!! Anders komt u er nooit van af.
Het kost meer tijd maar het resultaat mag er zijn.

 

STAP VOOR STAP

Hieronder ziet u hoe mijn cliënt binnenkwam. Deze nagel had ze al 'n tijdje. Zij smeerde er wel van alles en nog wat op maar omdat het freeswerk ontbreekt werd het niet beter, het is dan slechts een druppel op 'n gloeiende plaat. Reklame-campagnes hebben het alleen maar over smeerseltjes, ook de huisarts geeft een chemisch produkt, een pillenkuur of zegt botweg dat er niets meer aan te doen is óf hij zegt: "smeert er maar gewoon nagellak op". Ongelooflijk!! Kalknagels móeten, met de nadruk op móeten, altijd eerst grondig gefreesd worden. Het moet zo dun mogelijk zijn eer je een schimmelprodukt gaat gebruiken, anders helpt absoluut niets!!

 

Affijn hieronder de nagel van E. ter S. hoe ze binnenkwam

 Langs de nagelwal ziet u nog wat nagellak-sporen.

 Meeste dames camoufleren zo hun schimmelnagel, logisch..

Zij weten dat dit slecht is. De situatie wordt er niet beter op, integendeel, het verstikt alleen maar en het wordt alsmaar dikker.

 

Nog even een laatste kiekje hoe het eruit ziet en dan maar gauw aan de slag, want deze schimmelnagel is hard aan een opknapbeurt toe.

 

Nagel wordt hier eerst voorzichtig korter geknipt want..

na éérst een check te hebben gedaan zag ik dat de ene kant wel los was eronder maar de ander helft zat vast aan het nagelbed, daar moet je op letten anders gaat het hevig bloeden als je dat niet opmerkt en je gaat gelijk onverschillig knippen.

 

 

 

Voorlopig eindresultaat!!

Mijn klant moet nu nog wel thuis de nagel verzorgen met wat ik haar heb meegegeven.

Ook de schriftelijke informatie die men van mij meekrijgt bevat heel veel tips en

adviezen hoe u met zo'n nagel om moet gaan en hoe u in de toekomst kan voorkomen dat het weer zo erg wordt. 

 

Schimmelnagels gaan nooit uit zichzelf over!

Ga naar een pedicure die bereid is schimmelnagels goed aan te pakken. Informeer er eerst naar of ze daartoe bereid zijn. Niet iedere pedicure heeft zin er tijd aan te besteden.

 

Het leveren van kwaliteit mét resultaat

is belangrijk!!

 

INTERESSANT NIEUWS

 

Nieuwe aanpak

kalk/schimmelnagels

Daar is wel een SPECIALE OPLEIDING voor nodig. Belangrijk dat wanneer een pedicure deze techniek wilt toepassen, zij de speciale opleiding

hiervoor gedaan moet hebben.

Je moet gewoon paar belangrijk zaken weten eer je deze techniek wilt toepassen op je klanten. Dit om o.a. infecties e.d. te voorkomen. Mensen worden door sommige pedicures ondeskundig behandeld. Deze speciale kunststofnageltechniek moet je eerst gevolgd hebben voor de juiste handelswijze en toepassing. Je bent wel met klanten bezig, die willen kwaliteit maar ook een goed en verzorgd resultaat.

 

Hieronder een voorbeeld

 

 

Voorbeeld:

Een klant met extreme schimmelnagels die ik eerst een grondige pedicurebehandeling heb gegeven. Dat moet eerst altijd sowieso gebeuren,

dáárna koos zij voor de "nieuwe techniek"

LV: Vóór de pedicure freesbehandeling.

LV: Ná de pedicure freesbehandeling.

Hieronder het resultaat na mijn nieuwe nageltechniek plaatsing. 

       

        Een heel ander gezicht!                             

Ze wilde verder geen Colorgel erop. Bij vrouwen laat ik het glimmen met een supershinefinishcleaner. Bij mannen pas ik deze techniek ook toe maar dan hou ik de nagels mat, zo natuurlijk mogelijk. Ik heb al heel veel klanten zowel mannen als vrouwen ook kinderen hiermee behandeld. Hun enthousiasme is groot. Nagels komen na deze speciale behandeltechniek beter uit de bus, ook sterker en ze zien er beter uit als het eraf gaat.

 

Vrouwen kunnen zelf thuis deze kunststofnagels lakken met een willekeurige kleur en dit ook weer met uitsluitend remover verwijderen zonder de kunststofnagels aan te tasten. Maar je kan het ook zo laten zonder het te lakken. Het blijft ongeveer tussen de 5-7 weken zitten...., mooi als je op vakantie gaat!!

Dan ziet niemand die vervelende schimmelnagels. 

 

In mijn praktijk vertel ik er alles over en heb ik heel veel informatie voor u.

Ik help u graag. Iedereen kan hiermee behandeld worden. Het is volkomen veilig dat komt omdat het een duur en kwalitatief goed produkt is waar ik mee werk.

Maar zoals ik uitlegde, een speciale opleiding hiervoor is noodzakelijk. 

 

In mijn praktijk heb ik nog veel meer foto's van deze speciale techniek behandelingen. Helaas past het niet allemaal op mijn website. Maar tijdens uw bezoek kan ik u genoeg voorbeeldfoto's laten zien.

 

 

Top